Tor Erik Værang er ny mann på verkstedet til Terje Halsan AS. Her er han i ferd med å plukke i stykker hydraulikken til bommen, for å fikse tilten. Foto: Edmund Ulsnæs

Trives med variasjon

Tor Erik Værang (36) har begynt som verksmester og mekaniker i Terje Halsan AS.

Rødøyfjæringen Tor Erik er utdannet bilmekaniker, men har erfaring fra både industri og anlegg. Sist som ansatt i M3 Anlegg, fram til konkursen i januar, før han tok et kort engasjement med bygging av ny E6 på Saltfjellet. Så fikk han jobb på verkstedet til Terje Halsan AS i Glomfjord.

– Her skal jeg hovedsakelig ta meg av driften av verkstedet, og sørge for at maskiner og kjøretøy fungerer slik at de andre slipper å få ufrivillig stans i arbeidet. Jeg har egen servicebil, slik at jeg kan ta de aller fleste jobbene ute hvor maskinen er, men blir det store jobber må vi ta den inn på verkstedet her, sier Tor Erik.
I tillegg regner han med å måtte jobbe som maskinfører og sjåfør også, når det trengs.
– Jeg har alle kort og bevis som trengs, og har erfaring med de fleste maskiner. Dessuten skal jeg inn i containervakta og senere blir jeg en del av brøyteberedskapen her, sier han.

Tor Erik gleder seg nå over kortere avstand til jobben, og varierte arbeidsoppgaver.
– Jeg trives veldig godt med å jobbe ute. Jeg er ikke skapt for å stå på betonggulv hele dagen, og her får jeg mye variasjon i løpet av en arbeidsdag.
Tor Erik flyttet til Halsa i 2003 og der bor han sammen med kona Ann Kristin Værang (31) og barna Benjamin (10) og Hedda (6).

Denne artikkelen er hentet fra juni-utgaven av Ny Næring, reklamebladet for regionens næringsliv. 

Facebook Kommentar