Kjersti Svendsen flytter til Bodø

Slutter på MVS

Kjersti Svendsen (48) skal flytte til Bodø i sommer, og har derfor sagt opp stillingen ved skolen. I hele 12 år har Kjersti holdt orden på bøker og utlån ved bibliotekene i Glomfjord og Ørnes, og hjulpet elever å fine fram til riktig litteratur.
– Jeg har stortrivdes her, og hatt en spennende reise hvor jeg har lært masse, sier bibliotekaren som også har hatt ansvar for skolens websider og intranett.
Hun har ennå ikke fått ny jobb i Bodø, men regner med at det ordner seg.
– Jeg skal finne en leilighet sammen med kjæresten min, og siden datteren min skal begynne i ungdomsskolen til høsten passer det å flytte nå, sier Kjersti, som også bodde i Bodø før hun kom til Meløy.

Andrea Lillegård skal ta påbyggingsår

Andrea Lillegård (20) er ferdig med sin læretid i barne- og ungdomsarbeiderfaget, og i sommer slutter hun som lærling ved skolen. Men hun drar ikke langt. Fra høsten skal hun begynne på det nye tilbudet ved skolen, og ta ett påbyggingsår.
– Jeg ønsker et litt bredere og tryggere utgangspunkt, slik at jeg har muligheten til å gå videre på høgskole eller universitet om jeg ønsker det, forteller hun.
Andrea bor på Reipå og har hatt sin læretid både i barnehage og her på Meløy videregående skole, avdeling Ørnes.
– Det har vært en veldig bra læretid, og jeg har trivdes kjempegodt og lært mye. Det blir sikkert litt rart å gå forbi klasserommet til T-klassen, når jeg skal være elev her neste år. Jeg kommer sikkert til å stikke innom på besøk innimellom, ler hun.

Mari-Ann Sleipnes Sivertsen skal til Lurøy

Mari-Ann Sleipnes Sivertsen (55) slutter som spesialpedagog ved Ørnesavdelingen.
– Jeg har ukependlet og dagpendlet i to år nå, og jeg må innrømme at reisingen har vært slitsom. Men det har vært to fantastiske år, hvor jeg har lært utrolig mye om mitt eget fag og blitt kjent med mange fine folk. De to årene har flydd alt for fort… sånn blir det når man trives. Jeg kommer til å savne både elever og kolleger ved skolen, sier hun.
Mari-Ann bor på Konsvik i Lurøy, hvor hun jobbet som lærer inntil hun begynte ved Meløy videregående skole. Nå skal hun begynne i ny jobb i kommunen, som spesialpedagog i en prosjektstilling.

Denne saken er hentet fra juni-utgaven av Ny Næring, profileringsmagasinet for regionens næringsliv. 

Facebook Kommentar