18 medlemsbedrifter innen turisme og reiseliv står bak den nye informasjonskanalen visit.meloy.no. Illustrasjonsfoto.

Nå er hjemmesida her!

Sammenslutningen av 18 reiselivsbedrifter i Meløy, Visit Meløy, lanserte sin nye hjemmeside sist fredag.

– Vi har hatt utrolig mange treff på siden vår allerede, fra hele verden, og synes det er skikkelig gøy, sier Wenche Gundersen i Meløy Tur & Minibusservice.

Innholdsrik og dynamisk

Wenche har jobbet mye med siden der aktørene får profilere seg selv og sine tilbud. Det er V design som leverer nettløsningen og skal bistå med support. Innhold og oppdateringer skal medlemsbedriftene ha ansvaret for selv.
 Visitmeloy.no erstatter den gamle hjemmesiden med samme navn, og som ble styrt gjennom nå nedlagte Meløy Turistkontor.

Den nye portalen er langt mer innholdsrik og tilpasset ulike digitale plattformer. Og selvsagt fins mye av informasjonen både på norske og engelsk!

– Etter hvert kommer vi til å bygge ut siden med en kalender over aktivitetene våre, og oversikt over pakketilbudene vi samarbeider om! fortelle Wenche stolt.

Framsnakker hverandre

For det er samarbeid som gjelder for de 18 medlemsbedriftene.
– Vi har ei målsetting om å løfte Meløy  og hverandre, og da er å samarbeide den beste måten å gjøre det på, sier Wenche.
Hun forteller at medlemsbedriftene er flinke til å framsnakke hverandre, til tross for at de opererer i samme marked.

Den nye siden skal være ei levende og oppdatert hjemmeside, og nå håper Visit Meløy at nettadressen deles rundhåndet av alle som er stolt av kommunen, og som vil være med å synliggjøre alt det flotte og unike som kan oppleves i Den stile fjerding.

 

Facebook Kommentar