- Kjøp helgepass! Oppfordrer Ellinor Kristensen i Inndyr Vel. Nå kan hun snart la startskuddet gå for årets Midtsommertreff på Inndyr. Foto: Rolf Hessvik

Midsommertreffet flytter inn

På grunn av dårlig værprognose blir det innendørs arrangement i Gildeskål kulturhus førstkommende lørdag.

Men- det tradisjonsrike Midtsommertreffet sparer ikke på de gode karamellene og satser som aldri før på rikholdig program med noe for alle.
Det satses bredt når Ellinor Kristensen og co snart er ferdig med forberedelsene til årets høydepunkt på Inndyr. Et program som strekker seg over tre dager krever sin kvinne i lang tid før selve startskuddet går. Med på laget har Inndyr Vel invitert andre inn, og både UL håpet og Splint IL nyter godt av inntekter tilrettelagt for av velforeningen.

– Fredag 22. juni braker det løs med quiz og fest og vi fortsetter på lørdag med masse aktiviteter på området, forteller Ellinor.
Boder med utstillere og bedrifter. Salg av mat i alle tenkelige variasjoner, aktiviteter for ungene og stor fest med non-stop musikkunderholdning på kvelden forbeholdt de voksne, er noe av det som garanteres på selveste midtsommerdagen.

– Og søndag er det gudstjeneste samt noen aktiviteter for barna, lover festivallederen.
Nytt av året er helgepass som kan kjøpes for en rimelig penge allerede fredag kveld. Ellinor håper mange vil benytte seg av tilbudet og være med på det meste av det som skjer disse dagene når bygda står litt på hodet.
– Inntektene vi får, kommer hele kommunen til gode. Vi har bidratt til mange prosjekt med midler fra Midtsommertreffet. Det vi jobber med nå er å tilrettelegge et friluftsområde ved Storgjerdet. Det har vært et ønske fra bygdefolket i mange år. Nå håper vi på skøytebane, gapahuk og belysning der i området. Et viktig prosjekt for oss og for folkehelsa i kommunen.

Facebook Kommentar