Marius Indergaard t.v)forlater Halsa Bygg AS og starter Byggmester Indergaard AS 1. juli. Foto: Rune Meosli

Marius går solo

Etter syv år som bas og byggeleder hos Halsa Bygg AS, har Marius Indergaard (32) bestemt seg for å starte for seg selv.

– Jeg har tenkt på dette i mange år, men har trivdes så godt i Halsa Bygg, at det har blitt med tanken – til nå, sier Marius.

Erfaren
Unge Marius har allerede lang erfaring som snekker og arbeidsleder innen bygg og anlegg. Som attenåring begynte han i jobb for entreprenørkonsernet Skanska i 2002. Senere var han seks år hos Solhaug Byggevare, før han begynte hos Halsa Bygg AS i 2011.
– Jeg har trivdes best i de små firmaene, hvor man får være med på, og skaffe seg erfaring fra, alle deler av byggeprosessen. I Halsa Bygg har jeg vært stort sett alltid vært bas, og har fått være med på utrolig mange spennende prosjekter, sier han.

Småjobber
Han trekker fram byggingen av funkisboligen i Torsvika og ombyggingen av huset i Svingen i Glomen som ekstra minneverdige fra tiden i Halsa Bygg.
– Det var ikke de største prosjektene, men de var veldig spesielle begge to. Helt forskjellig utgangspunkt, men utfordrende og spennende på hver sin måte, sier han.
Byggmester Indergaard AS starter opp 1. juli i år, og vil konsentrere virksomheten til rehabilitering, utbygg, og mindre nybygg. Men han vil ikke bryte alle bånd til sin gamle arbeidsgiver.
– Jeg kommer til å bruke Halsa Bygg som leverandør av alt utstyr og materialer, så jeg kommer nok til å holde kontakten, forteller Marius, som i første omgang skal være eneste ansatte i sitt eget firma.

Denne artikkelen er hentet fra juni-utgaven av Ny Næring, reklamebladet for regionens næringsliv. 

Facebook Kommentar