Skribent Rune Meosli: Dersom en klesdesigner hadde laget en herrebukse, eller jakke uten lommer, ville vedkommende blitt kokt i olje og gjort grundig til latter blant sine kolleger. Arkivfoto

Hva fikler du med?

– Jasså, du sitter og fikler?
– Jo, jeg jeg gjør nok det. Jeg har fiklet siden jeg var unge, og synes det er en fin hobby. Akkurat nå fikler jeg til Oddvar på tre, du vet broren til Trygve. Du verden så flink han har blitt. Spiser alt og snakker rett fra levra, uten å tenke seg om.
– Sier du det? Jeg har ikke fiklet så mye etter at jeg brakk langfingeren i bildøra, du verden så vondt det gjorde, men de var veldig flinke på sykehuset og sykesøstrene var alvorlig søte alle sammen. Ja ja, fingeren den blir nok god som gull snart, og da skal jeg nok få fart på fiklingen igjen, jeg også.

Ikke abonnent – klikk her for å abonnere eller logg inn.

Facebook Kommentar