- Dette er de ansattes fortjeneste, sa Cato Lund og Anders Strøm, da de tok imot prisen som årets bedrift på Meløyseminaret på Halsa.

– De ansatte sin fortjeneste

– Dette er stor stas, og jeg er veldig beæret over at vi har blitt kåret til årets bedrift i Meløy, sa fabrikksjef Cato Lund i Norwegian Crystals.

Sammen med HR-sjef Anders Strøm representerte han Norwegian Crystals på årets Meløyseminar på Halsa. Først og fremst for å holde foredrag om bedriftens produksjon og framtidsvisjoner, men også som stolt mottaker av prisen for årets bedrift.
– Vi har jobbet utrolig hardt for å komme dit vi er i dag, og det derfor kjempeartig å få en slik oppmerksomhet fra et samlet næringsliv, kunne han fortelle.
Juryen bak prisen er styret i Meløy Næringsforum, og i sin begrunnelse trakk de fram den innsatsen som er lagt ned, resultatene de har nådd og ikke minst den betydningen de har hatt for å bidra til å gjenopprette økonomisk optimisme og fremtidstro i Meløy.
– Vi har opplevd å få mye støtte fra både kommune og lokalt næringsliv. Uten denne støtten ville dette vært umulig å gjennomføre, slik vi har gjort. Eiere, investorer og ledere har også gjort sitt, men dette er først og fremst alle de ansatte sin fortjeneste. Uten våre dyktige medarbeidere ville vi aldri klart å komme dit vi er i dag, sa Cato etter prisutdelingen.

Denne saken er hentet fra Ny Næring, profileringsbladet for regionens næringsliv, utgitt 2. mai 2018.

Facebook Kommentar